perjantai 31. tammikuuta 2020

Olivialle tyviraidoitus

Aluksi katsoimme värikartasta oikeat värit. Valitsimme vaalennusaineeksi Oxycur Platinan ja hapetteeksi 6% topchic, koska tummaa tyveä piti vaalentaa raidoituksella. Sekoitimme väriä 90g, josta vaalennusainetta oli 30g ja hapetetta 60g. Teimme siis sekoitussuhteella 1:2.
Otimme myös folio paloja raidoitukseen.

Aloitimme hiusten jaottelulla. Otimme etuosan hiukset talteen puristimien alle. Takaosan hiuksista otimme piikkikammalla millin paksuisia raitaosioita. Sitten ostin folilapun ja laitoin sen pikkikamma npiikin ympärille. Laitoin kamman tyvelle ja laitoin sormen tyviosan päälle ja vedin kamman pois folion sisältä. Pidin folion reunoista kiinni, ettei folio lähde liikkeelle. Laitoin väriä tyvikasvun keskiosaan ja sitten hieman tyvelle niin, että tyven ja värin välillle jäi noin 3-5mm hiusta. Häivytin tyvivärin ja pituuksien rajaa. 
Kun väri oli levitetty taitoin folion kaksinkerroin hiusten päälle ja taitoin vielä folion reunat. 

Joka folio-osan jälkeen jätin noin puolen sentin hiusosion. Tätä jatkoin kruunuluulle asti.

Riirryin etuosan hiuksiin ja tein samalla tavalla, mutta laitoin vain kuusi lappua per puoli.

Siirryimme pesupaikalle ja irroitin takaosan foliot ja huuhtelin takaosan hiukset. Odotin, että etuosan hiukset olisivat vaikuttaneet tarpeeksi. Kun hiukset näyttivät tarpeeksi vaaleilta otin foliot pois ja huuhtelin ne.
Pesin hiukset curly twist shampoolla. Pyyhekuivasin hiukset ja laitoin väsyttävää vaahtoa värjättyihin raitoihin. Annoin sen vaikuttaa noin 5min. Kun vaikutusaika oli ohi, huuhdoin hiukset ja levitin curly twist hoitoainetta. Tein pienen päähierronnan.

Siirryimme takaisin peilipisteelle ja laitoin jätettävää hoitosuihketta. Sitten föönasin hiukset ja viimeistelin hiukset suoristusraudalla.


Ennen


Jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastilaisuuden järjestäminen 22.5.2020

                                                                             A) B) 1. Tämän hetken muotiin kuuluu leveälahke...