tiistai 4. helmikuuta 2020

Mallille hiustenvärjäys

Mallini toive oli saada toinen puoli hiuksista pinkiksi ja toinen liilaksi. Värjäsin myös sivuhiukset liiloiksi. Valitsimme mallin kanssa oikeat värit.

Aloitin hiusten vaalentamisella, jotta pinkki ja liila tarttuisivat hiuksiin paremmin. Aloitin takaosan hiuksista, koska niissä oli vielä omaa väriä. Sitten otin sopivan määrän hiuksia ja värjäsin tyven, koska siellä oli eniten oranssia ja mallini omaa väriä ja ne piti saada vaalennettua. Annoin vaalennus aineen vaikuttaa n.45min, jotta hiukset vaalenisivat parhaiten.

Pesupaikalla huuhtelin värin pois ja levitin repair shampoota hiuksiin. Käytin myös korjaavaa hoitoainetta. Peilipisteellä vielä kuivasin hiukset.

Vaalentamisen jälkeen


Kun olin saanut hiukset vaalennettua, sekoitin liilan värin. Liilaan väriin käytin 5NN+5VV+4V ja  käytin topchic:in 3% hapetetta. Laitoin väriä 1:2 ja yhteensä väriä tuli 90g. Sekoituksessa hapetetta oli 45g ja 5NN oli 15g, 5VV oli 20g ja 4V oli 10g. 
Pinkkiin väriin käytin elumenin PK@all väriä ja laitoin väriä 50g.

Tein ensin keskijakauksen ja levitin liilaa keskijakauksen oikealle puolelle. Levitin pitkiin hiuksiin liilan ristipääjaon avulla ja samoin tein pinkin kanssa. Lopuksi värjäsin sivuhiukset liilaksi. Annoin molempien värien vaikuttaa 30min.

Värjäysvaihe

Kun laikutusaika oli loppunut, menimme pesupaikalle huuhtelemaan hiukset. Huuhdellessani hiuksia piti olla tarkka ettei värit sekoitu keskenään. Laitoin pinkkeihin hiuksiin elumeenin shampoota. Laitoin pyyhekuivattuihin pinkkeihin hiuksiin elumeenin kiinnitysainetta ja annoin sen vaikuttaa 5min. Kun se oli vaikuttanut, huuhtelin sen pois ja laitoin elumeenin hoitoainetta. Pyyhekuivasin ne 
ja menimme takaisin peilipisteelle. 

Peilipisteellä kuivasin hiukset. Päätimme mallini kanssa värjätä uudelleen pinkinosan hiuksia, koska niissä oli vielä vaaleita kohtia. 

Otin siis jälleen elumenin PK@all väriä, mutta tällä kertaa vain 15g. Levitin sitä vaaleiksi jääneisiin kohtiin ja annoin vaikuttaa 30min. 

Kun vaikutusaika oli loppunut menimme pesupaikalle ja huuhtelin hiukset ja laitoin elumeenin shampoota. Huuhtelin hiukset ja pyyhekuivasin ne. Laitoin elumeenin kiinnitys ainetta ja annoin sen vaikuttaa 5min. Huuhtelin hiukset ja laitoin elumeenin hoitoainetta. Pyyhekuivasin hiukset ja menimme takaisin peilipisteelle.

Peilipisteellä laitoin jätettävää hoitosuihketta ja kuivasin hiukset.



Jälkeen
Ennen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastilaisuuden järjestäminen 22.5.2020

                                                                             A) B) 1. Tämän hetken muotiin kuuluu leveälahke...