torstai 6. helmikuuta 2020

Mallille tummatyvi ja vaaleat latvat

Mallini halusi suklaanruskeaa tyveen ja vaaleaa latvoihin. Valitsimme mallin kanssa oikeat värit.  Valitsimme mallin ja opettajan kanssa tyviväreiksi 6NN + 7G + 6BP.  Valitsimme topchic:in 3% hapetteen, koska tummensimme tyviväriä. Sekoitin 1:1 ja tein väriä yhteensä 120g, josta hapetetta oli 60g ja 6NN oli 30g, 7G oli 20g ja 6BP oli 10g.

Sekoitin värin ja aloitin värjäyksen ristipääjaosta. Kun olin saanut ristipääjaolle levitettyä väriä, otin takaosan hiuksista kolmion muotoisia osioita ja värjäsin ne melkein latvoihin asti. Kun olin levittänyt molempiin takaosan hiuksiin, siirryin etuosan hiuksiin ja värjäsin ne samalla tavalla. Annoin värin vaikuttaa 50min.

Tyvivärin vaikuttaessa levitin latvoihin vaalennusvoidetta, koska latvoihin oli mennyt ruskeaa väriä. Vaalennusvoidetta käytin 10g ja käytin KC:n 1,5 % hapetetta 20g. Yhteensä väriä tuli 30g ja sekoitin sitä 1:2. Levitin vaalennusaineen latvoihin ja samalla häivytin ruskean ja vaalean värin rajaa. Annoin värin olla n.10min, seurasin värin vaikutusta.

Pesupaikalla pesin ruskean ja vaalean värin pois ja kävin sekoittamassa sävytteen vaaleille hiuksille. Sekoitin 901 ja 907 sävytteitä ja laitoin KC:n 1,5 hapetetta. Sekoitus suhde oli 1:2. Pesupisteellä levitin sävytteen vaaleille latvoille. Seurasin vaikutus aikaa ja annoin sävytteen olla n.5min. Pesin hiukset vielä rich repair shampoolla ja hoitoaineella.

Peilipisteellä kuivasin hiukset ja opettaja tarkisti hiukset. Leikkasin mallilleni vielä tasausleikkauksen ja viimeistelin hiukset kiharoilla.


Unohdin ottaa ennen kuvan, mutta tässä on viimekertainen kuva. Hiuksissa oli tyvivärin jälkeen punaista ja sitten vaaleaa latvoissa.


Jälkeen 
Ennen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastilaisuuden järjestäminen 22.5.2020

                                                                             A) B) 1. Tämän hetken muotiin kuuluu leveälahke...