perjantai 7. helmikuuta 2020

Mallille hiusten vaalennus

Tein mallille hiusten vaalennuksen ja yritimme saada pinkkejä kohtia pois hiuksista.

Ensin hiukset piti blondata, jotta väri tarttuisi paremmin hiuksiin. Blondarin hiukse oxycur platina vaalennusaineella. Käytin topchicin 3% hapetetta. Sekoitin sitä 1:2 ja tein sitä yhteensä 150ml.Tein vielä toiset 150ml, koska väriä ei riittänyt kaikkialle hiuksiin.
Levitin vaalennuaineen ensin ristipääjaolle ja sitten otin takaosan hiuksista kolmion muotoisia osioita ja vaalensin tyvestä latvaan.

Pesin takaosan hiukset ensin, koska ne olivat vaikuttaneet kauemmin kuin etuosan hiukset. Pesupaikkalla laitoin vielä hiuksiin vaalennusainetta, johon olin sekoittanut topchicin 6% hapetetta, koska pinkit kohda eivät olleet vaalenneet. Kun pinkit kohdat olivat vaalenneet tarpeeksi hyvin, pesin vaalennusaineen pois. Pesin hiukset vielä rich repair shampoolla ja hoitoaineella.

Peilipisteellä kuivasin hiukset ja valitsimme opettajan kanssa kevytvärit, jotka laitamme hiuksiin, jotta värjäämättä jääneet pinkit kohdat peittyisivät. Valitsimme kevytväreiksi Stawberry blondin ja Apricot blondin ja niihin KC:n 1,5 hapetteen. Sekoitin ne 1:2 ja tein väriä yhteensä 210ml. Hapetetta seoksessa oli 140ml, Strawberry blondea oli 20ml ja Apricot blondea oli 50ml.

Aloitin levityksen ristipääjaosta ja sitten värjäsin takaosan hiukset kolmion muotoisissa osioissa tyvestä latvaan. Tein lisää väriä, mutta jouduin laittamaan enemmän Apricot blondea kuin Strawberry blondea, koska Strawberry blonde loppui kesken. Levityksessä jouduin siis blendaamaan vanhaa ja uutta väriä keskenään. Annoin värin vaikuttaa 30min.

Pesupaikalla huuhtelin ensin värin pois ja sitten pesin hiukset rich repair shampoolla ja hoitoaineella.

Peilipisteellä laitoin hiuksiin jätettävää hoitosuihketta ja föönasin hiukset. Lopuksi tein vielä hollantilaiset letit.




Jälkeen
Ennen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastilaisuuden järjestäminen 22.5.2020

                                                                             A) B) 1. Tämän hetken muotiin kuuluu leveälahke...