torstai 13. helmikuuta 2020

Mallille hiustenvaalennus

Tein mallilleni kolmen asteen vaalennuksen.

Valitsimme mallini kanssa sopivat värit. Malli halusi vaaleampaa ja lämmintä blondia, mutta ei keltaista blondia.

Valitsimme väreiksi 11N + 11PB ja topchicin 6% hapetteen. Tein väriä yhteensä 150g, josta aluksi käytin 90g. 11N sekoituksessa oli 15g ja 11PB oli 15g. Sekoitin 1:2 menetelmällä. Levitin ristipääjaolle ja sitten otin suorakulmion näköisiä osioita, koska hiukset olivat niin lyhyet, että niistä ei saanut kolmion muotoisia osioita. Ensin tein takaosan hiukset ja sitten etuosan hiukset. Värjäsin tyvestä latvaan. Annoin vaikuttaa n.20min ja menin pesupaikalle huuhtomaan värin pois. Pesin hiukset ultra volume shampoolla ja hoitoaineella.

Jouduin tekemään värjäyksen uudelleen, koska väri oli vaikuttanut liian vähän aikaa. Joten sekoitin väriä tälläkertaa 60g, 1:2 menetelmällä. 11N oli 10g ja 11PB oli 10g ja hapetetta oli 40g.

Levitin jälleen ristipääjaolle ja otin suorakulmion muotoisia osioita. Ensin tein takaosan hiukset ja sitten siirryin etuosan hiuksiin. Värjäsin tyvestä latvaan. Annoin vaikuttaa 45min.

Menimme pesupaikalle ja huuhtelin värin pois. Pesin hiukset ultra volume shampoolla. Hoitoaineena käytin rich repairia. Pyyhekuivasin hiukset.

Peilipisteellä föönasin hiukset ja laitoin geeliä hiuksiin.

Jälkeen
Ennen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastilaisuuden järjestäminen 22.5.2020

                                                                             A) B) 1. Tämän hetken muotiin kuuluu leveälahke...