maanantai 24. helmikuuta 2020

Mallille tyviväri ja pinkin vahvistus

Värjäsin liilan tyvikasvun ja vahvistin pinkkejä kohtia hiuksissa, koska ne olivat haalistuneet blondiksi.
Haalistuneet kohdat

Aloitin värien valitsemisella ja värien sekoittamisella. Sekoitin liilaan väriin 5NN (15g) +5VV (10g) +4V (5g) ja topchicin 3% hapetetta 30g. Väriä oli yhteensä 60g. Sekoitin 1:1 menetelmällä.
Otin elumeenin pullosta pinkkiä väriä enkä sekoittanut siihen mitään. Otin väriä yhteensä 50g

Tein keskijakauksen ja levitin ensin liilaa päällihiusten tyveen ja sitten otin kolmion muotoisia osioita ja värjäsin vain tyven. Sitten levitin pinkkiä päällihiuksiin. Ensin keskijakaukselle ja sitten kolmion muotoisissa osioissa levitin hiuksiin pinkkiä tyvestä latvaan. Lopuksi värjäsin sivu hiukset. Annoin molempien värien vaikuttaa 30min. Kun vaikutusaika oliloppumassa kampasin väriä tyvestä kohti latvoja, jotta pituudet ja latvat saivat kiiltoa.


Lisää kuvateksti






Pesupaikalla huuhtelin väriä pois. Sitten pyyhekuivasin pinkit hiukset ja laitoin lock ainetta niihin. Annoin sen vaikuttaa n.5min. Sitten pesin sen pois ja laitoin elumenin omaa shampoota pinkkeihin hiuksiin ja liiloille hiuksille laitoin rich repair shampoota. Huuhtelin shampoot ja laitoin pinkeille hiuksille elumenin omaa hoitoainetta ja liiloille hiuksille rich repair hoitoainetta. Tein hoitoaineiden paikutusajalla päähieronnan.

Peilipisteellä leikkasin hiukset liikkuvalla mitalla tasoittaen hiuksia. Kun olin leikannut laitoin jätettävää hoitosuihketta ja föönasin hiukset.


Ennen
Jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastilaisuuden järjestäminen 22.5.2020

                                                                             A) B) 1. Tämän hetken muotiin kuuluu leveälahke...