torstai 23. tammikuuta 2020

Asiakkaalle hiustenvärjäys

Tein Olivian kanssa mallillemme hiusten värjäyksen.

Aloitimme hiusten analysoinnilla ja saimme paperisen kaavakkeen jonka täytimme. Valitsimme värit opettajan ja mallin kanssa ja kävimme sekoittamassa värit.

Valitsimme tyveen värit 6N ja 5B, jotta saisimme tyveen suklaan ruskeaa väriä. Käytimme tyveen yhteensä 80ml värjäys ainetta, josta 40ml oli väriä ja 40ml oli hapetetta. Sekoitimme siis 1:1. Tenhapetteenä käytimme 3% haptettta, koska emme peittäneet harmaita hiuksia tai vaalentaneet hiuksia

Latvoihin valitsimme sävytteet 9 ja 10 champagne, jotta hiuksista saataisiin keltaisuus pois. Sekoitimme hapetteen ja värit suhteessa 1:2, josta väriä oli 30ml ja hapetetta 60ml ja yhteensä seosta oli 90ml.

Levitimme aluksi tyvi värin ristipääjaon avulla. Ensin levitimme väriä ristipääjaoille. Sitten levitimme takaosan hiuksiin väriä. Otimme n.1cm osia ja levitimme tyven molemmin puolin väriä ja värjäsimme n.5cm tyvestä ylös päin. Levitimme väriä päälaelta kohti niskaa kolmion muotoisissa osioissa. Kun takaosan hiukset olivat värjätty siirryimme etuosan hiuksiin. Etenimme myös etuosan hiuksista päälaelta kohti korvaa kolmiomaisissa osissa.

 Annoimme tyvivärin vaikuttaa 30 minuuttia. Tyvivärin vaikuttaessa opettaja opasti meitä sekoittamaan sävytteen. Levitimme sävytteen hiuksiin samalla kun tyviväri vaikutti. Sävyte vaikutti hiuksissa noin 10min.
Kävimme pesemässä värit, kun tyvivärin vaikutus aika loppui ja sävyte alkoi näyttää oikealta.


Pesimme hiukset ultra volume shampoolla ja hoitoaineella, koska hiukset olivat hennot ja ohuet.

Peilipisteellä föönasimme hiukset ja teimme viimeistelyn laineraudalla. Lopuksi laitoimme lakkaa, jotta laineet pysyisivät.


Ennen


Jälkeen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastilaisuuden järjestäminen 22.5.2020

                                                                             A) B) 1. Tämän hetken muotiin kuuluu leveälahke...