perjantai 24. tammikuuta 2020

Asiakkaalle pinkit hiukset

Tein hiustenvärjäyksen parityönä Olivian kanssa.

Aloitimme hiusten analysoinnilla ja kysyimme malliltamme, minkä väriset hiukset hän haluaa. Mallimme halusi pinkit hiukset.

Kävimme opettajan kanssa katsomassa oikean värin, koska värikartassa ei ollut sellaista pinkkiä, jonka mallimme olisi halunnut. Punnitsimme väriä n.120g. Emme laittaneet hapetetta, koska väri jota käytimme oli elumenin suoraväri.

Aloitimme levityksen ristipääjaosta ja värjäsimme sitten takaosan hiukset. Otimme n.1cm kokoisia kolmio osioita ja värjäsimme koko hiusosion. Kun kaikki takaosan hiukset olivat värjätty, siirryimme etuosan hiuksiin ja otimme siitäkin n.1cm kokoisia kolmio osioita ja värjäsimme koko hiusosion. Lopuksi kävimme kaikki hiusrajat läpi. Annoimme värin vaikuttaa 30 minuuttia. Kun vaikutusaika oli loppunut siirryimme pesupaikalle.

Pesupaikalla huuhtelin vähän väriä pois ja laitoin repair shampoota. Huuhtelin shampoon pois, pyyhekuivasin hiukset ja laitoin elumenin kiinnitys ainetta. Hieroin sen ensin tyveen ja sitten pituuksiin ja latvoihin. Annoin sen vaikuttaa 5min. Kun vaikutus aika loppui huuhtelin kiinnitysaineen pois ja laitoin hoitoainetta. Hieroin hoitoainetta hiuksiin 5min. Sitten vielä huuhtelin hiukset.

Peilipisteellä kuivasimme hiukset ja viimeistelimme ne suoristusraudalla. Lopputuloksesta tuli hyvä ja hiuksista tuli kunnon pinkit.

Ennen


Jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastilaisuuden järjestäminen 22.5.2020

                                                                             A) B) 1. Tämän hetken muotiin kuuluu leveälahke...