tiistai 7. tammikuuta 2020

B) Liiketilan suunnittelu ja visuaalinen markkinointi (Parityö)

Liikkeemme kohdistuu nuoriin ja aikuisiin, jotka seuraavat muotia ja jotka haluavat olla muodista ajan tasalla.

Liikkeessämme tarjotaan näitä palveluita: Miehille ja naisille hiusten leikkauksia, värjäyksiä ja kampauksia. Lisäksi ripsien ja kulmien värjäystä sekä ripsienpidennyksiä. Tarjoamme myös kahvi/teetä sekä myös lehtiä luettavaksi.

Liikkeemme sijaitsee suurkaupungin ytimessä, jossa on paljon asiakkaita. Liikkeemme voisi sijaita kauppakeskuksessa, sillä siellä on paljon nuoria asiakkaita.

Liikkeemme sisustus koostuu luonnollisen ja modernin yhdistelmästä. Liikkeen yksityiskohdat koostuvat viherkasveista.

Liikkeemme värimaailma on vaalea ja raikkaan vihreitä sävyjä. Odotustilan sohvat ovat valkoiset ja peilipisteen penkit ovat saman väriset, mutta ne ovat pyöreät. Liikkeemme naulakot, odotustilan pöytä ja peilipisteen tasot ovat mustat. Kassapisteemme väri on vaalea. Pesupisteen altaat ovat valkoiset, niskatuet ja penkit ovat mustat. Liikkeemme matot ovat vihreät ja lattian väritys on vaalea. Seinistä yksi on vihreän värinen ja loput ovat valkoisia. Liikkeemme kaikki pyyhkeet ovat vihreitä. Vessat ova valkoiset, mutta pyyhkeet vihreät. Vessoissamme on käytetty erilaisia koriste kiviä ja erilaisia kasveja. Tuotehyllymme ovat mustia.





Tekijät: Olivia ja Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastilaisuuden järjestäminen 22.5.2020

                                                                             A) B) 1. Tämän hetken muotiin kuuluu leveälahke...